top of page

Wie ben ik?

Motto

Dit is mijn branding poster die ik begin van mijn schooljaar 21/22 moest maken. Wat is het ergste wat kan gebeuren? Dat staat er natuurlijk in verwerkt, want dat is echt iets waar ik achter sta. Gewoon dingen doen en risico's nemen, daar hou ik echt van. Dat kan tegelijkertijd ook mijn valkuil zijn. Ik heb wel is de neiging om soms dingen iets snel te doen zonder daarbij na te denken.

0001.jpg

Eigenschappen

Mijn motto past wel bij mijn eigenschappen, want ik ben namelijk vooral heel enthousiast en nieuwsgierig. Dus hou er ook echt van om nieuwe dingen te doen 

Bergtocht
Flatgebouw aan waterkant

Er zijn drie kenwoorden die mij het beste omschrijven.


Enthousiast. Ik ben altijd enthousiast en zal altijd zo enthousiast mogelijk reageren op (nieuwe) ideeën. Ik vind namelijk dat je veel meer met positief zijn kan bereiken dan steeds pessimistisch zijn.

 

Daarop volgt ook mijn tweede kernwoord en dat is optimistisch. Ik ben namelijk ook vrijwel altijd optimistisch, ik zie namelijk in veel dingen het goede. Ik zal daarom ook nooit op een negatieve manier kritiek geven. Dit zal ik dan ook op een enthousiaste manier doen.

 

Ik vind dat ik zelf ook wel bescheiden ben. Ik hou er niet van als mensen allemaal dingen showen en vindt het daarom ook zelf niet leuk om dingen te showen. Daarom zou ik van mezelf zeggen dat ik bescheiden ben.

Mijn mindset gedurende jaar 1 van ce

Ik merk zelf dat ik een Growth Mindset heb op het gebied van school en persoonlijke ontwikkeling. Ik probeer namelijk van de fouten die ik maak op school te leren. Bijvoorbeeld als we een project maken ben ik altijd heel blij met feedback. Ik snap namelijk dat ik feedback niet als iets slechts moet zien, maar juist iets om van te leren.

 

Ik merk het ook met persoonlijke ontwikkeling. Ik maak natuurlijk zelf nog super veel fouten omdat ik jong ben, maar vind het tegenwoordig helemaal niet zo erg want ik leer er toch alleen maar van. Ik blijf mezelf ook constant verbeteren. Ik vind het namelijk niet erg om boeken te lezen en doe dit dan ook regelmatig om zo mijn kennis op sommige vlakken te vergroten.

 

Eén van deze vlakken is ook business. Ik vind het namelijk super leuk om geld te verdienen op welke manier dan ook. Ik probeer mezelf nog meer te ontwikkelen door nuttige media te consumeren. Ik zit zoals elke tiener gewoon op sociale media. Ik probeer die tijd dan nog wel nuttig te maken, zo kijk ik op YouTube vooral naar video’s over zelf ontwikkeling en over business. Dat is ook weer een aspect waar mijn Growth Mindset zichzelf weergeeft.

Verandering eigenschappen in 2022

Ik heb meer leiderschap ontwikkeld dit jaar. Dit kon ik merk op het gebied van school en werk. Op school is mijn leiderschap verbeterd, doordat ik meer initiatief ben gaan tonen en vaker de knoop heb doorgehakt.

Met projecten kwam het goed naar voren, want als er vaak discussies waren of er werd veel getwijfeld kwam ik er vaak tussen en maakte een beslissing. 

Het was niet perse altijd de goede beslissing, maar ik kijk er vaak niet op terug en werk gewoon lekker door.

Op werkgebied heb ik ook meer persoonlijk leiderschap gekregen, doordat ik meer taken op mij heb genomen en steeds meer taken verdeel onder mijn team. Ik werk in de sportschool en het kan daar vaak heel druk worden. Daarom geef ik vaak taken door zodat het werk wordt gedaan en ik behoud het overzicht zodat ik weet dat het af is aan het einde van de dag.

Mijn persoonlijk leiderschap heeft mij meer kansen geboden. Ik ben op werk erdoor gepromoveerd naar teamleider, omdat ik goed initiatief kan tonen.

verandering.jpg
bottom of page