top of page

Ik ben namelijk optimistischer dan de andere CE studenten. Ik zie namelijk altijd het goede van dingen en ideeën in. Dit is een handige vaardigheid, want ik kan dan alle goede punten van verschillende ideeën samenvoegen tot een goed geheel.

Daarnaast ben ik ook een doorzetter. Dit meer dan mijn medestudenten. Als ik namelijk ergens aan begin ga ik er de volle 100% voor en stop er pas mee als het helemaal af is.

Als laatste ben ik ook goed in het voeren van een gesprek. Dit is natuurlijk een super handige skill om te bezitten in verband met netwerken en sales.

Ik onderscheid mijzelf van de andere CE studenten met 3 vaardigheden

Hoe ik ben in teamverband

In teamverband komen mijn kwaliteiten naar boven. Om mee te beginnen ben ik altijd super enthousiast over de ideeën die mensen op de tafel leggen. Ik probeer altijd zo goed mogelijk mensen te steunen waar dat kan. Ik kan overigens ook wel echt mensen op hun fouten wijzen als het moet.

 

Ik zelf vind het soms nog wel is moeilijk om een taak te volgen als die mij opgelegd wordt zonder overleg. Met feedback van mijn teamgenoten kan ik wel goed mee om gaan en verwerk het dan ook vaak waar nodig.

SMART DOEL-1.jpg

Mijn Belbin teamrol is de afmaker. Dit kwam ik vooral tegen tijdens het maken van Project 1 op de HvA. Ik was vooral bezig met alle puntjes op de I zetten en de verzorging van het Word document en de Presentatie

Kwaliteit, valkuil, uitdaging en allergie

Mijn kwaliteit is optimistisch, ik zie dus van iedereen en alles het beste in. Mijn optimischme maakt mij ook naïef. Ik zal dingen sneller onderschatten. Dat is mijn valkuil, want ik kan daardoor opdrachten onderschatten en daardoor dus stress ervaren. Mijn allergie is pessimisme. Ik hou echt niet van negatieve mensen die altijd het slechte benadrukken

kom op-1.jpg

Mijn SMART doel

In blok 3 wil ik beter communiceren met mijn klasgenoten en projectgroep. Ik zal uit mezelf mijn naasten bereiken om zo dingen op te lossen. Aan het einde van blok 3 zal ik feedback ontvangen van 2 leerlingen om zo te zien of ik vooruit ben gegaan.

Verandering CE-Skills

2022-06-12.png

Verbetering van mijn SMART doel

Ik ben beter geworden in het communiceren met mijn klasgenoten binnen een project. Het is nu vaker duidelijk voor mijn en de gene met wie ik samen werk, wat er gedaan is/moet worden gedaan. Dit is wat mijn klasgenoten erover zeggen:

Roy: Jip heeft in blok 3 goed gecommuniceerd in teamverband. Hij heeft goed contact gehouden via de whatsapp groep en persoonlijk in de les. Jip houdt het ook vaak kort, maar krachtig.

Victor: Ik vind dat Jip verbeterd is in het communiceren met zijn projectgroepje.

IMG_5172.jpg
bottom of page